Close
Book Your Reservation

Välkommen till Kalmar Hudvårdsklinik, din hudvårdssalong i Kalmar.

Carboxy

Carboxy

Carboxy, behandlingen som läker och förbättrar skadad hud. Carboxy är en behandlingsmetod som skonsamt men effektivt stöttar kroppen att reparera hudproblem som bristningar, celluliter, ärr, fettdepåer, svullnad och mörka ringar under ögonen. Denna revolutionerande teknik och Carboxy Therapy har använts i Europa och USA i över 15 år!

Carboxy CDT Evolution är den enda utrustningen som är godkänd inom EU för injektioner med koldioxid. CDT Evolution har den högsta Medical CE godkännandet och utförs endast av utbildad personal.

Behandlingen
Carboxy terapi är en injektionsbehandling där man injicerar små mängder av medicinsk koldioxid i huden. Koldioxiden placeras precis under hudens yta för att stimulera kollagenproduktionen, behandla lokala fettdepåer, minska celluliter genom att förbättra blodcirkulationen. Koldioxid finns naturligt i våra kroppar och har använts på ett säkert sätt och i stora mängder i flera år inom sjukvården.
En ökad halt av koldioxid i kroppen ökar kroppens syresättning. Syre är en källa till att hålla kroppen och cellerna ungdomliga. Genom att öka blodcirkulationen förbättras elasticiteten. Det ökar också kollagenproduktionen vilket minskar uppkomsten av fina linjer, rynkor och fettdepåer.

Behandlingsområden
Lokala fettdepåer (dubbelhaka, kärlekshandtag, ridbyxlår, venusberg m.m.)
Celluliter
Rynkor
Hudföryngring/uppstramning (tex hals, dekoltage, ”gamla händer/knän”)
Reducering av svullnad och mörka ringar under ögonen
Bröst (män)
Minska ojämnheter efter fettsugning
Bristningar & Ärr

Prislista

Mörka ringar/påsar under ögon
795kr/behandling eller 4095kr/6 behandlingar

Hela ansiktet
1495kr/behandling eller 7995kr/6 behandlingar

Hals och käklinje
1195kr/behandling eller 6195kr/6 behandlingar

Dubbelhaka
795kr/behandling eller 3995kr/6 behandlingar

 

Varmt välkommen att boka en konsultation!