Close
Book Your Reservation

Välkommen till Kalmar Hudvårdsklinik, din hudvårdssalong i Kalmar.

Phibrows

Phibrows – bryntatuering

Phibrows är den mest kvalitativa microbladingmetod som du kan använda dig av när du vill tatuera dina ögonbryn. Terapeuten genomgår en gedigen utbildning som innefattar lång och krävande praktisk träning för att bli godkänd. Phibrows är en unik metod utformad för att ge dig perfekt semi-permanent tatuerade 3D ögonbryn på riktigt. Med vår teknik skapar vi en äkta illusion med djuphet i brynet. Man tror verkligen att det är äkta hår! Vårt sätt att applicera stråna på din hud får brynet att se naturligt perfekt ut och inte ditmålat som vanliga tatuerade ögonbryn kan göra. För oss är det mycket viktigt att det inte ser onaturligt ut. Vi använder oss av ett verktyg med nålar som för att inte skada huden går djupare än 1 millimeter. Vi skär inte i huden, utan sticker, vilket lämnar er hud utan ärrbildning.

Du som kund börjar med att boka en konsultation. Där går vi igenom händelseförloppet och hur du som kund skall ta hand om din hud efter behandlingen.

På den givna dagen målar vi upp en ram för hur dina bryn kommer se ut och rengör noggrant. Vi använder oss alltid av sterila verktyg och du som kund kan känna dig trygg med att vi på Kalmar Hudvårdsklinik alltid har god hygien.

Efteråt behandlar man området som en klassisk tatuering med helosansalva i två veckor hemma.

Då denna typ av färg läggs mycket ytligt är det viktigt att fylla på med färg inom 90 dagar efter första behandlingen. Detta för att hållbarheten skall bli så långvarig som möjlig. Återbesöket är inkluderat i priset. Efter återbesöket håller resultatet i 1-3 år. Den varierande längden är beroende på din egen huds talg produktion. Ju fetare hud desto kortare livslängd på brynet.

Tveka inte att höra av dig för att boka en tid! Vi är stolta över att ha långväga kunder från Oskarshamn, Nybro, Växjö, Karlskrona och Öland.

Komplett pris  inklusive första återbesöket 3500Kr
Andra återbesöket 800Kr

 

Ögonbrynstatuering Kalmar Phibrow Kalmar FullSizeRender

 

 

 

 

 

Bilderna är tagna av Gnails i Stockholm som även är de som utbildar inom denna metod.

X