I alla våra ansiktsbehandlingar arbetar vi flexibelt och utformar behandlingen för att ge dig och din hud bästa möjliga resultat. Vårt mål är att du efter en ansiktsbehandling hos oss på Kalmar hudvårdsklinik skall känna en större kunskap om din hud och hur du på bästa sätt skall ta hand om den för att den skall må bra. Vi har verktygen och kunskapen att hjälpa dig nå dina mål.

Vi vill även att du skall få en så avkopplande stund som möjligt och ser därför till att du ligger bekvämt i våra uppvärmda behandlingssängar och får lyssna till rogivande musik.

Se prislista (extern länk)

 

Klassisk

En klassisk ansiktsbehandling som lämnar din hud återfuktad och vital. I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage och ansiktsmask. Avslutas med produkter anpassade för din hudtyp.

Djuprengörande

Djuprengörande behandling som får din hud att kännas riktigt ren och välmående. I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning  och ansiktsmask. Avslutas med produkter anpassade för din hudtyp.

Balans

En behandling som tar hand om hela ansiktet och skämmer bort dig med skön massage och en känsla av välbefinnande. I behandlingen ingår: Ryggmassage, rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning ansiktsmassage, ansiktsmask, ögonbehandling och skalpmassage. Avslutas med produkter anpassade för din hudtyp. 

Lyx

En lyxig behandling med mycket massage som tar hand om fransar och bryn och ger din hud fin lyster. I behandlingen ingår: Ryggmassage, rengöring, hudanalys, peeling, frans och brynfärgning samt formning av bryn, ansiktsmassage, ansiktsmask, skalpmassage och handmassage. Avslutas med produkter anpassade för din hudtyp. 

Man lyx

I vår lyxigaste ansiktsbehandling för män startar vi behandlingen med en ryggmassage. När du sedan är avkopplad börjar vi med rengöring av huden. Det efterföljs av en c-vitaminberikad skummande peeling som lämnar huden frisk och stark. Huden djuprengörs och du får därefter en avslappnande massage av nacke, ansikte och skalp samt en avslutande svalkande mask. Resultatet är ny energi, styrka och vitalitet.

Brynfärgning och formning

Vi färgar dina bryn samt formar dem med hjälp av vax och pincett.

Fransfärgning

Vi färgar dina fransar för en intensiv blick.

Frans och brynfärgning

Vi färgar dina fransar och bryn samt formar brynen med hjälp av vax och pincett.

X