Nannic – Skincare by science

 

Hudföryngring NBE 500 och Deep Skin är ett revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar. Metoden innebär behandling helt utan nålar vilket är mycket skonsamt för huden.

Behandlingarna är mycket njutningsfulla för både kropp och ansikte. Behandlingarna hjälper dig återfå din spänst, färg och textur. Helt smärtfritt! För att få så optimala och snabba resultat som möjligt rekommenderar vi att vi använder oss av den kombinerade behandlingen med båda maskinerna.

DEEP SKIN

När du kommer till oss för en Deep Skin behandling blir du nedbäddad i vår sköna uppvärmda behandlingssäng. Vi talar kring din hud, om dina förväntningar och önskemål. Lägger upp en behandlingsplan och börjar resan mot en vackrare och klarare hud. Vi börjar behandlingen med att rengöra huden. Därefter applicerar vi vår Willow Bark Peeling som med sina egenskaper mjukar upp huden inför behandlingen.

När peelingen gjort sitt börjar vi blästra huden men ablatorn. Ablatorn har små silikonnobbar som slipar bort de döda hudcellerna. Det hela känns som en skön massage. När vi slipat klart huden använder vi oss av Infustiorn som även den med små silikonnobbar skapar microkanaler ner i huden för att transdermentalt få ner produkter på djupet som jobbar just mot dina problem. Även detta moment känns avkopplande.
Vi avslutar behandlingen med en riktigt lyxig alginatmask anpassad för din hud. När masen lyfts av känns huden mjuk, smidig, lugn och otroligt återfuktad.

Det mest positiva är att det inte finns någon konvalescenstid efter behandlingen utan du är hela tiden fin i huden.

Med Deep Skin behandlar vi;

Rynkor
Mimiska Linjer
Torrhetslinjer
Slapp hud
Röda blodkärl
Rodnad
Lymfödem
Dubbelhaka
Påsar under ögonen
Bristningar
Ärr
Acne

REJUVINATE

När du kommer till oss för en NBE 500 behandling blir du nedbäddad i vår sköna uppvärmda behandlingssäng. Vi talar kring din hud, om dina förväntningar och önskemål. Lägger upp en behandlingsplan och börjar resan mot en vackrare och klarare hud. Vi börjar behandlingen med att rengöra huden. Därefter applicerar vi vår Willow Bark Peeling som med sina egenskaper mjukar upp huden inför behandlingen.

När peelingen gjort sitt arbetar vi med anpassade produkter för din hud och dina mål med vår prob som med en otroligt avkopplande massage stimulerar din hur med radiovågor. Radiovågor är en beprövad metod, hela 70 år gammal. Den har egenskaper som stimulerar kropp och hud att sätta igång, rensa ut och läka hud och kropp. Massagen pågår 15-30 minuter på vaddera sida av ditt ansikte eller kroppsdel du väljer behandla. Beroende på vad som passar din kropp bäst.

Vi avslutar behandlingen med en riktigt lyxig alginatmask anpassad för din hud. När masen lyfts av känns huden mjuk, smidig, lugn och otroligt återfuktad.

Det mest positiva är att det inte finns någon konvalescenstid efter behandlingen utan du är hela tiden fin i huden.

Med NBE 500 behandlar vi:

Hudföryngring och lyft
Rynkor
Rosacea -& Couperoser
Acne
Porreducering
Lös hud (haka, mage, armar, ben)
Mörka ringa och påsar under ögonen
Dubbelhaka
Fettreducering
Celluliter
Bröstlyft
Ytliga kärl & blåmärken
Lymfmassage
Djupgående muskelmassage

Deep skin

1795 kr - 60 min

NBE 500 - Rejuvinate

1195 kr - 60 min
X