För dig som önskar naturligt perfekta fransar erbjuder vi dig vår fantastiska behandling lashlift-lamination med keratin/botox.

Med skonsamma ingredienser formas ögonfransarna med en djup permanent böj och med ett resultat som håller upp till 8 veckor beroende på hur snabbt du omsätter dina fransar. Du kan önska både ett litet lyft samt ett mer kraftfullt och vi erbjuder färgning av dina fransar om så önskas.

Lashlift är en nygammal behandling som fått slagkraft igen då många vill förbättra utseendet på sina fransar men inte använda permanenta lösögonfransar. Denna metod ger ett klassiskt utseende på fransarna men med en fantastisk klar och lyft blick samt med en intensiv svärta från färgningen. Resultatet blir enastående vackert och många känner att mascaran är överflödig.

Vi rengör dina fransar, applicerar den utvalda storleken på form som ger rätt böjning enligt dina önskemål, applicerar permanentvätskan och böjer samtidigt fransarna och låter det verka. En neutralisator appliceras och därefter färgas fransarna (vid önskemål). Vi avslutar behandlingen med att applicera en keratin och botox som bygger upp och stärker fransarna igen. Denna lösning ska sitta på i 24 h efter behandlingen.

Skötselråd efter din Lashlift

  • Tvätta inte fransarna på 24 h.
  • Använd inte nån mascara under 48 h.
  • Använd ingen make-up remover under 48 h.
  • Inga oljeprodukter får användas runt ögonen eller på fransarna under 48 h.
  • Man bör undvika tvätta håret med schampo och balsam första dygnet.
  • Bada inte bastu eller utsätt fransarna för hög värme under 48 h.
  • Var varsam och gnugga inte fransarna under det första dygnet.

Sköts inte detta kan det leda till att franspermanenten släpper och fransarna återtar sina ursprungliga form.
Skulle irritation uppstå, badda ögonen med kallt vatten.

Se prislista (extern länk)

LashLift med keratin/botox

Lashlift med keratin/botox

X